Marturii Pacienti

"Scopul nostru este sa oferim servicii stomatologice de calitate iar satisfactia pacientilor reprezinta multumirea noastra, ceea ce ne da putere sa continuam misiunea si sa oferim pacientiilor nostri cele mai bune servicii" Dr. Resit Ayla

Trimite si Tu Marturia Ta!

Daca esti pacientul medicului stomatolog Dr Resit Ayla, marturiseste experinta traita la Cabinetul Stomatologic DentoPlus din Constanta si evalueaza medicul dentist.

 • Pacient cabinet stomatologic Constanta

  Dr Resit Ayla este un om deosebit cu suflet mare dar si un medic stomatolog extraordinar din Constanta

  Claudia Andreea, Constanta

 • Pacient cabinet stomatologie Constanta

  Dr Resit Ayla este un medic stomatolog cu experienta in problemele dentare, serios si deVOTAT in activitatea prestata. Un dentist bun din Constanta si o recomand cu incredere.

  Elena Fulga, Constanta

 • Pacient cabinet dentar Constanta

  Multumesc doamnei Dr. Resit Ayla pentru tot ce a facut la dantura mea. DentoPlus este un cabinet stomatologic ce ofera servicii ireprosabile, se lucreaza cu suflet si pasiune, tocmai de aceea il recomand la toata lumea cu drag

  Mihai Calin, Constanta

 • Pacient cabinet stomatologic

  Ne dorim o Romanie mai buna si mai sanatoasa cu oameni corecti si dedicati in ceea ce fac, Dr Resit Ayla se afla printre ei! Un medic stomatolog bun fara doar si poate! Cuvintele sunt de prisos, intalniti-o si convingeti-va!

  Catalin Stamate, Spania