Consultatie Stomatologica Gratuita

Cabinet Stomatologic Constanta - DentoPlus

Ai probleme dentare sau vrei sa le previi? Acum ai ocazia de a benefia de un consult clinic stomatologic GRATUIT la Dr Resit Ayla.
Consultatie Stomatologica Gratuita

Consultatie Stomatologica Gratuita

Valabila pentru toate persoanele

Ai ocazia de a benefia de un consult stomatologic GRATUIT la Dr Resit Ayla, este mai bine sa previ decat sa tratezi. Aceast serviciu stomatologic gratuit iti da posibilitatea sa depistezi la timp probleme dentare fara nici un cost suplimentar sau alte taxe ascunse. Tot ce trebuie sa faci pentru a benefia de un consult clinic gratuit este sa te programezi la unul din numerele de telefon aflate la pagina de contact.

Incurajam vizita la medicul stomatolog

Sanatatea dentara iti prelungeste viata

Un studiu realizat de IPSOS arată că 80% dintre români au probleme stomatologice, cariile fiind cele mai frecvente afectiuni, adica 71%. 4 din 10 persoane au probleme cauzate de placa dentara, iar 3 din 10 au o respiratie urât mirositoare si dintii sensibili. Studiile de piată facute arată că românii consumă putin peste un tub de pastă de dinti pe an. În mediul urban consumul este de două tuburi pe an, iar în mediul rural se consumă un tub de pastă de dinti la aproape 6 ani. Studiile au arătat si faptul că românii folosesc aceeasi periută de dinti timp de 1 an si jumatate. Cât despre vizita la medicul stomatolog, 50% dintre români au declarat că nu au vizitat un cabinet stomatologic în ultimul an, în timp ce 9% dintre respondenti nu au mers niciodată la un medic stomatolog. Cei mai multi adica 70%, au declarat că merg la dentist doar atunci când au probleme dentare.

promotie stomatologie