Servicii Dentare

Marire Buze – Augumentare

Marire Buze – Augumentare

Marire Buze – Augumentare

Daca va doriti un zambet senzual, tratamentul cu Acid Hialuronic de la Juvederm gama Ultra, pentru modelarea si marirea buzelor poate fi solutia optima pentru dumneavoastra, fiind cel mai bun produs de piata mondiala. Confera un aspect natural, facand buzele moi, definind conturul, oferind astfel un volum atragator.

Acidul hialuronic este o substanta naturala prezenta in piele si ajuta la hidratare, fiind o substanta ideala pentru umplere dermica, conferind o senzatie de natural in piele daca este administrata, redand in acest mod textura si finetea buzelor, ajutand la combaterea semnelor de imbatranire. Acidul hialuronic natural din corpul nostru este distrus in 1 – 2 zile, pana in jurul varstei de 30 de ani cantitatea de acid hialuronic care se distruge este mult mai mica decat cea care se reface, dar dupa 30 de ani raportul este invers, facand ca elasticitatea si tonusul pielii sa scada cu timpul.

Rezultatele estetice de marirea buzelor sunt vizibile imediat dupa injectare. Este un tratament ce nu necesita repaus, dupa operatie pacientii isi pot relua activitatile. Ca si efecte secundare, poate aparea o usoara inrosire superficiala sau invinetire de scurta durata in zona punctiilor dar pot fi mascate usor cu ajutorul machiajului.

Efecte marire buze

Confera un volum atragator, natural, discret
Defineste conturul buzelor
Ridicarea comisurii bucale
Ajuta la hidratarea pielii in profunzime
Elimina ridurile din jurul gurii

Tratamentul de marirea buzelor

Tratamentul de marirea buzelor se efectueaza in Cabinetul Stomatologic DentoPlus de catre Dr. Resit Ayla, cu anestezie locala si dureaza 30 – 40 minunte. Cantitatea de acid hialuronic depinde de volumul dorit. Inainte de tratament cu cateva zile se intrerupe administrarea de anticoagulante, antiinflamatoare, anumite vitamine cum ar fi: C si E. Daca aveti tendinta de a manifesta eruptie de herpes in zona buzelor, se administreaza un tratament preventiv inainte cu 3 zile. Trebuie sa informati medicul cu privire la toate aceste aspecte legate de sanatatea dvs generala si tratamentele care le urmati.

Dupa tratamentul de marirea buzelor

Timp de 48 de ore nu agresati zona tratata, doar masaj la indicatiile medicului.
O saptamana protejativa de temperaturi extreme (soare, frig), evitati exercitiile fizice solicitante si nu va expuneti la alte tratamente de infrumusetare gen: solar, sauna, etc, decat cu recomandare medicului.

Rezultate in marirea buzelor

Marire buze Constanta

Contraindicatii la marirea buzelor

Sarcina, alaptare, alergii, tratament anticoagulant, boli autoimune, marire buze cu implant permanent.

Articole legate de aceasta tema

Promotie marire buze