Termeni si Conditii

Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea site-ului dentoplus.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile.

Dacă nu sunteti de acord cu condiţiile de utilizare de către dumneavoastra a website-ului şi a datelor cu caracter personal de către dentoplus.ro, va rugam sa nu mai utilizati acest website! Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

Protecţia datelor personale

Prin furnizarea datelor personale, utilizatorii site-ului www.dentoplus.ro îşi dau acordul ca acestea să fie utilizate doar în scopul transmiterii de informări periodice din partea dentoplus.ro către aceştia. Ulterior, utilizatorii pot opta pentru dezabonarea de la sistemul electronic de informare (newsletter).

Dentoplus.ro se obligă să respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protecţia datelor personale stocate. Ca atare, clinica se angajează să păstreze confidenţialitatea datelor personale ale utilizatorilor și sa le folosească conform legislatiei in vigoare.

Website-ul dentoplus.ro

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe dentoplus.ro, site-ul poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui dentoplus.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare.

Drepturile proprietatii intelectuale

Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica dentoplus.ro.

Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.
DENTOPLUS este marca inregistrata!

Limitarea raspunderii

dentoplus.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative iar unele dintre ele sunt publice ce nu aveau incidenta de confidentialitate. Pentru sesizarea unei probleme legata de drepturile de autor asteptam mail-ul dumneavoastra.

Acceptarea termenilor si conditiilor

Acceptarea termenilor si conditiilor Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

Sfaturi, diagnostice si tratamente medicale

Acest site este creat exclusiv in scopuri de informare si nu isi propune sa ofere disgnostic, tratament sau profilaxie pentru nici o boala stomatologica. Continutul informational al site-ului nu tine loc de diagnostic sau tratament medical pentru probleme sau afectiuni de sanatate. Site-ul nu este un inlocuitor al serviciilor medicale profesioniste oferite de specialistii in stomatologie.

Daca aveti sau suspectati probleme stomatologice, va recomandam in primul rand sa consultati un medic stomatolog.

Profesionistii in domeniul medical stomatologic

Profesionistii in domeniul medical stomatologic nu ar trebui sa foloseasca informatii din acest site in scopul tratarii/prevenirii/diagnosticarii si nu pretindem sa oferim sfaturi sau recomandari cu scopul de a servi ca suport al deciziilor de diagnostic/tratament medical. Va rugam sa consultati medicul specialist pentru consiliere inainte de aplicarea oricarui tratament/medicatie recomandat de acest site. Un diagnostic exact este esential datorita contraindicatiilor posibile in cazul utilizarii tratamentelor/procedeelor medicale prezentate in site.